5.3.17

PICK OF TODAY: A RUFFLED BLOUSE


Löydät puseron täältä/Find blouse here and here

Tänä keväänä olen täysin hurahtanut kauden ykköstrendiin: röyhelöihin.


Vaalin nykyään varsin ajatonta tyyliä ja yksinkertaista linjaa pukeutumisessani. Tykkään tästä huolimatta yhdistää pukeutumiseeni myös tämän hetken trendejä. Ne pienet palaset joko asusteen tai vaikkapa statement-kenkien muodossa piristävät asua kummasti ja rikkovat peruspalettia - yksinkertainen farkkuasu saa heti aivan erilaisen twistin röyhelöpaidan ansiosta.

Rakastan yllä näkyvien kuvien simppeliä kangaspuseroa, jossa on röyhelöä edessä. Puserossa on myös pieni metallinapitus pääntiessä ja pitkät hihat, joiden suissa nappikalvosimet.

Röyhelöpusero (tai mikä tahansa vaatekappale tai asuste tällä yksityiskohdalla) tuo kauniin ja flirttailevan sipaisun asuun. Röyhelöpusero on  ehdottomasti välttämättömyys, jos olet romanttinen pukeutuja henkilökohtaiselta tyyliltäsi ja kaikille, jotka haluavat luoda illuusion kurveista yläosaan tai olkalinjaan. 


Röyhelöt ovat ajattomia ja niistä löytyy erilaisia tyylejä. Röyhelöitä esiintyy tänä vuonna esimerkiksi paidan kauluksissa ja hihoissa. Luulen myös, että osa rakastuu tänä keväänä klassiseen kauluspaitaan, jossa röyhelöt kulkevat pitkin nappiriviä - se sopii näppärästi myös toimistotyöhön. 

Niin kuin jo mainitsin yllä, röyhelöt antavat imartelevaa volyymia yläosaan. Röyhelöt sopivat mielestäni sekä pienelle että runsaammalle povelle - ne myös ohjaavat silmät pois paisuneesta mahasta. Täällä kärsitään ajoittain turvotuksesta ja  ravintolaillan päätteeksi huomioin tämän efektin toimivan oikeasti. Hah hah!

Rakastan. Entä te? 

I just love this season's trend: a ruffled blouses! A ruffled blouse (or any garment with ruffle details for that matter) brings a pretty and flirty touch to your outfit. Ruffle tops are a must if you have a Romantic personal style and for anyone who wants to create an illusion of curves around the bust or shoulder-line.

Ruffles are timeless and come in various top styles such as the ruffled neckline and also the sleeves. I think you'll also love the classic dress shirt blouse with ruffles along the button line, which are flattering for both small and large busts - they also distract the eye from a bloated tummy! Hah hah. 

I just love ruffles. Do you like it?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti