6.11.16

WHEN THE FIRST SNOW FALLS

Heräsin ja katsoin ikkunasta ulos. Koko maiseman peitti kristallinkirkas uusi lumi. Kai tätä maan valkoisuutta voi sanoa ensilumeksi, sillä taivaalta satelee hiljalleen lisää ja lumi ei ole sulanut loskaksi. Minulle tuli pakottava tarve lähteä pienelle kävelylle tuohon kirpakkaan ulkoilmaan, jotten nappasin varmuuden vuoksi digikamerani mukaan, jotta voisin ikuistaa tuon jokavuotisen ihmeen jäljet. Kuinka upea näky minua ulkona odottikaan. Jokaisella puulla ja pensaalla oli oma valkoinen kaapunsa.


Ensilumi on sitten kaunista. Luonto tulee kauniin valkoiseksi ja mieli piristyy, kun ei ole enää niin pimeää. Nappasin matkan varrella kuvia pienistä yksityiskohdista, lehdistä, jotka olivat saaneet pintaansa kimaltavan lumipeitteen. Piirsin lumeen kuvioita ja tunsin hetken aikaan olevani taas huoleton ja leikkisä pikkutyttö.


Kotiin palatessani keitin itselleni kuumaa glögiä ja istuhdin ikkunan ääreen katselemaan hiutaleiden leijumista kevyesti maahan ja naapuritalon katolle. Vaikka olenkin vilukissa, olen oppinut nauttimaan Suomen eri vuodenajoista, jopa tästä alkavasta kylmästä kaudesta. Toivon todella, että saisimme valkoisen joulun ja kunnon jäät luistelua varten. Hei hei syksy ja tervetuloa talvi. Otan sinut tänä vuonna vastaan ilolla!


Hey everybody. Finland has already rained the first snow. I like the snow so much and already looking forward to Christmas. The first snow is so beautiful. I hope that the snow does not melt away because I want to get to skate in winter as soon as possible!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti